Cazare, Pensiuni
Zone Turistice
Curatenie, curatenie firme
Bona, menajera
Ingrijire batrani la domiciliu
Cursuri administrator bloc
Instalator, electrician, zugrav
Bona Bucuresti
Menajera Bucuresti
Administrare imobile Bucuresti
Pensiunea Bittner

Detalii Cazare
Judet: Brasov
Localitate:
Tip Cazare: Pensiune/Vila 3 Margarete
Nr. camere: 14
Nr. locuri: 30
Tarife: Camera Single 3 pers. 3 cam. 120 RON / camera Camera Double 12 pers. 6 cam. 150 RON / camera Camera Double Matrimoniala 10 pers. 5 cam. 150 RON / camera Apartament 3 pers. 1 cam. 270 RON / camera
Descriere

Pensiunea Bittner va intampina cu 14 spatii bine dotate si utilate, cu suprafete generoase oferind un inalt grad de confort : - 5 camere cu pat matrimonial - 5 camere cu doua paturi simple - 1 apartament - 3 camere single.


Amplasament:

600m Gara CFR Braşov, Autogara 1

600m Sala Sporturilor

1200m Centrul Istoric

800m Universitatea Transilvania

1200m ITC

100m Liceul Emil Racovita (Centru de examinari Cambrdige)

100m Restaurant, frizerie, punct alimentar, farmacie, hypermarket, Unirea Shopping Centre

1500m Paradisul Acvatic

Dotarea si finisajele camerelor sunt de o calitate exceptionala, cu paturi somptuase din mobilier de lemn natur, cu grupuri sanitare proprii, cu tv prin cablu inclusiv HBO, internet wireless nelimitat gratuit. Paturile sunt dotate cu saltelute de protectie pentru a asigura igiena impecabila, la standarde maxime. Lenjeriile de pat sunt albe, din material damasc sau bumbac.

Facilitati in camere: baie proprie, hol propriu cu dulap pentru haine, terasa proprie cu vedere spre Varful Tampa, uscator de par, televizor si televiziune prin cablu (HBO inclus), minibar, acces la internet wireless.

Pensiunea Bittner va punem la dispozitie un salon de mic dejun dotat cu televizor, si sistem audio. La parter se afla o sala de mese generoasa care se deschide intr-o curte-terasa interioara de aproximativ 200 mp. Aceasta, este complet pavata, prevazuta cu mese de exterior, ideal pentru relaxare si odihna. Parcare interioara pazita.

Sala multifunctionala, prin mobilierul special modulabil, se poate amenaja in nenumarate variante: pentru seminarii, simpozioane, conferinte, mese festive -cu o capacitate de 50-70 locuri.

Receptia este dotata cu fax, copiator, P.O.S. Se accepta VISA si MASTERCARD.

Servicii Incluse:
- apel de trezire la cerere
- primirea si transmiterea mesajelor si a corespondentei pentru turisti
- se accepta carduri Visa si Mastercard Serviciile sunt intretinute de un personal bine calificat, oricand pregatit sa va satisfaca dorintele-la nivelul standardelor pensiunilor urbane de 3 stele.

Preturile includ micul dejun, respectiv toate taxele aferente.
Oferta Pensiunea ofera la cerere paturi suplimentare pentru copii la camerele de 2 persoane. Patul suplimentar este gratuit, dar nu include micul dejun. 3 nopti pltatite = 4 dormite


Imprejurimi - Obiective turistice Brasov
Pensiunea Bittner va ofera o ambianta calda si relaxanta prin serviciile si dotarile sale.
Amplasata intr-o zona linistita a orasului Brasov, ferita de trafic si aglomeratia urbana, la numai 10 minute de Gara Brasov, si in imediata apropiere a centrului istoric, acesta vine in intampinarea dorintelor dumneavoastra de acomodare turistica cu tot confortul de care aveti nevoie pentru a face din sejurul dumneavoastra o adevarata reusita.

In citeva minute se poate ajunge la obiectivele turistice si istorice aflate in Centrul Vechi al orasului : Piata Sfatului cu Biserica Neagra si Muzeul de istorie, Prima Scoala Romaneasca aflata in incinta Bisericii Sf. Nicolae din Piata Prundului, Bastionul Tesatorilor sau Poarta Ecaterinei, Poarta Schei, Cetatuia Brasov, Turnul Negru,Turnul Alb, Strada Sforii, Poiana Brasov.

Aproape de Unirea Shopping Centre.

Servicii

Facilitati in camere:
- baie proprie
- hol propriu cu dulap pentru haine

- terasă proprie cu vedere spre Vârful Tâmpa

- uscător de păr

- televizor şi televiziune prin cablu (HBO inclus)
- minibar

- acces la internet wireless.

Va punem la dispozitie un salon de mic dejun dotat cu televizor, muzică.

Receptia este dotata cu fax, copiator, P.O.S. Se acceptă VISA şi MASTERCARD.

Serviciile sunt intretinute de un personal bine calificat, oricand pregatit sa va satisfaca dorinţele-la nivelul standardelor pensiunilor urbane de 3 stele.

Date de contact
Nume agentie:
Persoana de contact:
Locatia:
Adresa:
Telefon:
Fax:
E-mail:
© 2006-2016 Info Turistii. Created by Albert Design

Cazare Litoral | Cazare Mamaia | Cazare Eforie Nord | Cazare Costinesti | Cazare Neptun | Cazare Brasov | Cazare Sinaia | Cazare la mare | Hoteluri Mamaia | Hoteluri Bucuresti | Cazare Bran | Pensiuni Bran | Pensiuni Cluj | Pensiuni litoral | Pensiuni Brasov |

Parteneri:

site gazduit de mxhost.ro : BONA MIA :